kyparissia accomodation for Dummies

Wiki Article

Κατά δεύτερον, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ιδιαίτερα την πολιτικό μηχανικό κ. Θεοδώρα Ντούντα, που επιμελήθηκε το έργο, η οποία υπερέβαλε εαυτόν και εργάστηκε, επισταμένως και για πολλές ώρες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη και να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές παραλείψεις, που αφορούσαν στη μελέτη του, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δράσεις σε σχολεία της Κυπαρισσίας και του Δωρίου πραγματοποίησε το ΚΕΠΕΠΨΥ

Στην περιοχή βρίσκονται σημαντικά μνημεία όπως το Επταπύργιο, ο ναός του Οσίου Δαβίδ (Μονή Λατόμου), ο ναός του Αγίου Νικολάου Ορφανού, η Μονή Βλατάδων, η Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, ο Ναός των Ταξιαρχών, η Εκκλησία του Προφήτη Ηλία, το Βυζαντινό λουτρό στην πλατεία Κρίσπου, το Μουσείο Ατατούρκ, ο Τουρμπές Μουσά Μπαμπά και η κρήνη Τσινάρι.

Κρήνη στο Τσινάρι. Η Κρήνη βρίσκεται σ' ένα από τα πιο γραφικά σημεία της Άνω Πόλης στη διασταύρωση των οδών Αλεξ. Παπαδόπουλου και Κλειούς, κάτω από ένα πλάτανο απέναντι από το Καφέ-ουζερί Τσινάρι. Σύμφωνα με την παράδοση θεωρείται ίδρυμα του Μουράτ Β’. Η Κρήνη είναι κατασκευασμένη από πωρόλιθο και διακοσμείται από βυζαντινό θωράκιο με περιστέρια και έναν μισό γρύπα, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει μια μαρμάρινη ρωμαϊκή σαρκοφάγος με ελληνική επιγραφή αρκετά φθαρμένη που χρησιμεύει ως λεκάνη συλλογής του νερού.

Τα τελευταία website χρόνια η τουριστική υποδομή στην Κυπαρισσία έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για κάθε προτίμηση, που θα σας προσφέρουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επίσης, υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε εκτός των άλλων τα νοστιμότατα εδέσματα της ντόπιας παραδοσιακής κουζίνας, όπως παστό καγιανά και γουρνοπούλα.

Ήταν μια πληροφορία που και λόγω δραμινής καταγωγής, δε γνώριζα.

τον αναπληρωτή διοικητή Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας, Δημήτριο

Ρίξτε μια ματιά σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και εξερευνήστε περισσότερο την Ελλάδα.

Portugal. Sampling Portugal’s signature pastel de nata, a flaky and flavorful custard tart, is a lot more exciting If you have new mates to share within the exhilaration of getting that initial Chunk.

Η Βουλγαρία ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία εργασία

έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα σε οικόπεδο το πρωί της Πέμπτης στα Φιλιατρά του

Καλό Νερό: Το πανέμορφο χωρίο Καλό Νερό, είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός κοντά στη Νέδα στην Νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Το Καλό Νερό είναι μια περιοχή πνιγμένη στο πράσινο ένω διαθέτει μια καταπληκτική αμμώδη παραλία που εκτείνεται ως το ποτάμι της Κυπαρισσίας.

Personal nations and areas of Europe also make excellent options when you go solo. For the very best solo travel experiences, we suggest the subsequent:

επεξεργασία κώδικα]

Report this wiki page